Rólunk

Kreativitás, Partnerség, Elhivatottság!

A MeGa-X Kft. 1991-ben jött létre, fő profilját eleinte különböző gyengeáramú és épületvillamossági szolgáltatások képezték. Partnereink köre folyamatosan bővült, a magánszemélyek mellett kis- és középvállalkozások, közintézmények villamossági, telekommunikációs és vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére specializálódtunk. Alapításunk óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink épületvillamossági igényeit egy kézből, magas szakmai színvonalon tudjuk kielégíteni. Ezen törekvéseink a 2000-es években kiegészültek az addig önálló villamossági és gyengeáramú egységes felügyeleti és automatika rendszerbe történő integrálásának szándékával. Így például a riasztó, a kamerarendszer, a világítás és a multimédia egy közös felületről válik kezelhetővé. Az intenet térhódításával ügyfeleink részéről igényként jelentkezett a berendezések távoli elérésének és felügyeletének egységes felületről történő megoldása. Több éves előkészítő munka nyomán 2010-re megszületett az iControl intelligens házfelügyeleti rendszer.

Az iControl fejlesztése cégünk legmeghatározóbb irányává vált. Az elmúlt években több családi ház, lakás és iroda építése/felújítása során szerzett tapasztalatok és a felmerült igények alapján folyamatosan fejlesztjük . Célunk, elsősorban az, hogy a rendszer fejlesztésénél meglévő és jövőbeli ügyfeleink valós igényeinek kielégítése kerüljön előtérbe. Nagy hangsúlyt fektetünk a termék vizuális megjelenésére és a könnyű kezelhetőségre, elkötelezettek vagyunk továbbá a biztonság és megbízhatóság irányában is.

A MeGa-X Kft.  jelenlegi profiljában továbbra is megtalálható az erősáramú és gyengeáramú kivitelezés, azonban tevékenységünk súlypontja egyre inkább az intelligens otthonok tervezésének és komplex megvalósításának irányába mozdul. Az iControl intelligens ház rendszerek telepítését olyan konstrukcióban is vállaljuk, hogy az ún. épületvillamossági alapszerelési munkákat folyamatos mérnöki konzultáció mellett ügyfeleink által kiválasztott kivitelező végzi el, a mi feladatunk pedig a gyengeáramú, informatikai és automatika rendszerek beépítése, beüzemelése és az intelligens otthon rendszer telepítése.

A kivitelezés mellett cégünk készséggel áll ügyfelei rendelkezésére karbantartási és rendelkezésre állási szolgáltatással valamint helpdeskkel is.

 

Referenciáink

Ferihegy I. Kormányváró
Videókamerás megfigyelő rendszer, Hirschmann kábel TV fejállomás és TV hálózat
Alvállalkozás (2002)

Biofilter Környezetvédelmi ZRt.
Telefonalközpont, CAT5 UTP struktúrált hálózat, Kártyás beléptető rendszer, Biztonságtechnikai rendszerek, VoIP telefonrendszer valamennyi telephelyen (Törökbálint, Csévharaszt, Lepsény) (2002-)

Uránia Nemzeti Filmszínház
Optikai és telefon gerinc-összeköttetés építése, gyengeáramú kábelezési munkák (2002, 2003)

Roland East Europe Kft – Törökbálint DEPO
Erősáramú kivitelezés, telefonalközpont, UTP struktúrált hálózat, optikai informatikai hálózat, biztonságtechnika, VoIP telefonrendszer (1995-2009)

Európa Kongresszusi Központ (ECC)
Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése (2006)
Biztonságtechnika, videorendszer, optikai és CAT6 informatikai hálózat, VoIP telefonrendszer
Gyengeáramú rendszerek karbantartása (2007-2010)

Korda Filmstúdió – Etyek
Moziterem erősáramú és telekommunikációs szerelési munkái (alvállalkozás) (2007)

Palace Cinemas – Mammut Mozi
Telefonalközpont és IP alapú központi telefonos jegyrendelő rendszer a budapesti Palace Cinemas Mozik központi jegyrendeléséhez (2005-2006)

Törley Kft
Új szerverszoba kommunikációs infrastruktúra kiépítése telefonalközpont és szerverek költöztetése (alvállalkozás) (2009)

Látni szeretném a teljes listát